Nieuw seizoen TV Kantine vol verrassende persiflages

18 december 2017 15:50 | amusement | Door Televizier

© Instagram Herald Adolfs

De TV Kantine keert eind januari terug voor een negende seizoen. Via Instagram is al te ontdekken aan welke typetjes Carlo Boszhard en Irene Moors zich dit seizoen wagen.

Herald Adolfs, de (creatief) partner van Carlo Boszhard en schrijver en producent van De TV kantine geeft op zijn instagrampagina geregeld tipjes van de sluier. 

Brard is back

De productie en opnames van De TV Kantine zijn al ruim een maand in volle gang. Afgaand op de kiekjes die Adolfs met zijn ruim 2700 volgers deelt wordt het wederom een gevarieerd seizoen met oude bekenden en nieuwe (latex)gezichten. Wie in elk geval niet ontbreekt is Patty Brard (foto). Maar ook Irene kruipt weer in de huid van 80s icoon Krystle Carrington uit Dynasty. In 2014 waagde de show zich al een persiflage van de klassieker, toen met Patricia Paay als Alexis.

Dance dance Dance & Annechien

Een grootschalig productienummer met dansers staat gepland voor de Dance dance dance persiflage, maar zo te zien wordt voor die gelegenheid wat bezuinigd op de grime en doen de dansers het met BN'ers op bordjes. 

Een opmerkelijkere keuze is een pastiche van het Acht uur journaal waarin Irene als anchor Annechien Steenhuizen gesprekjes voert via de straalverbinding met Carlo's versie van parlementair verslaggever Ron Fresen.

Daarnaast lijkt het erop dat Irene weer met haar oude collega's De Smurfen gaat samenwerken.

En dat er ook dit seizoen weer gezongen gaat worden, viel al wel te raden. De muzikale persiflages zijn een vast onderdeel van de show. Carlo en Irene hebben hun partijen al ingezongen.

Stranger things

Eerder maakte RTL al bekend dat in de nieuwe serie ook persiflages aan bod komen van Linda de Mol, Herman den Blijker, Victor Mids, Barbie & Michael en de cast van de Netflix-serie Stranger things

De TV Kantine, vanaf zaterdag 20 januari om 20.00 uur bij RTL 4

Meer over