Nummer 12

Nieuw seizoen van Boer zoekt vrouw op komst 

2 December 2020 17:14 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© Linelle Deunk
Liefhebbers van ongemakkelijke dates, het boerenleven en de liefde kunnen hun hart ophalen. Er komt namelijk een nieuw seizoen van Boer zoekt vrouw.

Op de website van Boer zoekt vrouw doen de makers namelijk een oproep. Ze zoeken kandidaten. “Ben jij al een tijdje op zoek naar de ware liefde? En ben jij boer of boerin? Geef je dan nu op voor het nieuwe seizoen Boer zoekt vrouw. Wie weet nemen wij snel contact met je op!”

Nederland

Uit de oproeppagina van Blue Circle Casting blijkt dat het twaalfde seizoen er eentje is die in Nederland wordt opgenomen. Boer zoekt vrouw ging in de geschiedenis twee keer (seizoen 7 en seizoen 9) de grens over met een Boer zoekt vrouw internationaal-versie.

Bastiaan en Milou

Het afgelopen seizoen was geen heel gelukkige wat de liefde van de boeren betreft. Alleen Bastiaan vond de liefde bij Milou. Boer Jan koos voor Nienke en zij hadden enige tijd een relatie, maar deze liep helaas op de klippen. Boer Geert, Geert Jan en boerin Annemiek bleven alleen achter.

Kerstspecial

Met de deelnemers van het afgelopen seizoen maakt Yvon Jaspers nog een terugblik. In de kerstspecial van Boer zoekt vrouw kijkt de presentatrice hoe het hen momenteel vergaat. Boer zoekt vrouw kerstspecial is te zien op vrijdag 25 december om 21.40 uur op NPO 1.

Meer over