Ondanks hoge kijkcijfers

Nieuw seizoen van De Bauers nog onzeker

6 juni 2024 11:06 | amusement | Door Tessa Kok

© Ruud Baan
De realityserie De Bauers - 20 Jaar Later was een gigantisch succes. Week na week wist de familie Bauer hoge kijkcijfers te scoren. Dit lijkt de perfecte basis voor een nieuw seizoen, maar of die er komt is nog maar de vraag.

Geen concrete plannen

RTL Boulevard meldt dat de woordvoerster van AVROTROS heeft bevestigd dat er 'op dit moment geen concrete plannen zijn' voor een nieuw seizoen. ''We gaan dit seizoen eerst evalueren'', aldus de woordvoerster. 

Niet alleen AVROTROS is terughoudend, ook de familie Bauer lijkt nog niet bezig te zijn met een eventueel nieuw seizoen. Dat lieten ze vorige week doorschemeren in gesprek met het ANP. Niet alleen Frans en Mariska waren twijfelachtig over een vervolg, ook de zoons gaven in interviews aan dat er nog niet gesproken is over een vervolg. De familie vertelde toen wel heel blij te zijn met alle positieve reacties die ze de afgelopen weken hebben ontvangen.

Kijkcijferhit

Aan de kijkcijfers ligt het in ieder geval niet, want die waren week na week indrukwekkend. De laatste uitzending, die vorige week op de buis verscheen, is inclusief uitgesteld kijken door bijna 2,5 miljoen mensen bekeken.

De Bauers - 20 jaar later is terug te kijken via NPO Start.

Meer over