Update!

Wanneer zijn er weer nieuwe afleveringen te zien van Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven?

13 februari 2024 09:27 | amusement | Door Judith Regeling

© Nick van Ormondt
De vaste kijkers van Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven krijgen al sinds december 2023 herhalingen voorgeschoteld, maar die periode is gelukkig bijna ten einde. We weten wanneer het nieuwe seizoen van start gaat.

Pak je agenda er maar gauw bij!

Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven

Wie 'Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven' op X opzoekt, komt al snel reacties tegen van bezorgde kijkers die zich massaal afvragen wanneer er weer nieuwe afleveringen te zien zullen zijn. We kunnen al deze mensen geruststellen, want het einde van dit tv-programma is zeker nog niet nabij.

Vanaf 26 februari is het lifestyleprogramma met presentatrice Froukje de Both, tv-kok Hugo Kennis, tuinman Tom Groot en huishoudcoach Zamarra Kok weer elke werkdag rond de klok van 17:00 uur te zien op RTL4.

Nieuw seizoen

Wat het nieuwe seizoen allemaal in petto heeft, blijft nog even een verrassing. Zeker is dat de vaste gezichten met behulp van diverse gasten weer diverse tips geven op het gebied van lifestyle, koken, interieur, sport, beauty en natuurlijk kleine huis- en tuinklussen. Zamarra was daar dan ook enkele weken geleden al flink voor aan het brainstormen, zo schreef ze in het onderstaande bericht op social media.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Zamarra (@zamarrakok)

Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven is vanaf 26 februari weer iedere werkdag vanaf 17:00 uur te zien op RTL4.

Meer over