Nieuwe afleveringen Grenzeloos Verliefd

2 september 2014 15:07 | amusement | Door Televizier

© SBS

De komende weken staat Net 5 weer bol van de exotische liefdesverhalen. Te beginnen met Kim en Nathan en hun verboden liefde in Zuid-Afrika.

Net 5 boert al jaren goed met Grenzeloos Verliefd, de serie scoort kijkcijfers van rond de 600.000 en dat is, zeker voor Net 5, niet te versmaden. En dus breekt er een nieuw seizoen aan met buitenlandse liefdes. Te beginnen met de Nederlandse Kim. Tijdens haar stage in Londen ontmoet ze de Zuid-Afrikaan Nathan in de kerk. Ze worden verliefd, maar de kerkeraad is het echter niet eens met hun relatie. Daar laten Kim en Nathan zich niet door tegenhouden. Ze verloven zich en gaan uit van een mooie toekomst samen.

Bij einde?

Als zijn vader overlijdt, wil Nathan terug naar zijn geboorteland. Kim wil graag met hem mee. In Nederland regelt ze alle papieren voor de emigratie naar Zuid-Afrika en koopt ze een trouwjurk. Nathan twijfelt echter steeds meer of hij nog bij haar wil zijn. Kim stapt toch op het vliegtuig. Wordt het een aflevering met een blij einde?

Verliefde man

Dit seizoen volgt Grenzeloos Verliefd verder Nederlandse vrouwen die naar exotische oorden als Tunesië en Indonesië vertrekken. De vraag blijft of zij zich weten te redden in een vreemd land. Nieuw is trouwens dat het programma ook een Nederlandse man in den vreemde volgt. Rob gaat naar Zuid-Korea om bij zijn geliefde Min Jee te zijn en stuit net als zijn lotgenotes in de andere afleveringen op een taalbarrière en een cultuurkloof.

Grenzeloos Verliefd, 20.30 op Net 5

Meer over