Romantische klik of niet?

Nieuwe datingshow zoekt singles die een onenightstand hebben gehad

21 juni 2023 14:31 | amusement | Door Tessa Kok

© ANP Fotograaf Bas Czerwinski
Voor liefhebbers van datingshows is er goed nieuws, want er zit weer een nieuwe show aan te komen. Het programma krijgt de naam One Night Stand en dat is ook precies waar het in het programma om draait: singles die een kort avontuurtje hebben gehad kijken of er nog iets kan opbloeien.

One Night Stand

Uit de kandidatenoproep van productiebedrijf Monday Media blijkt dat de nieuwe datingshow op zoek is naar kandidaten die een onenightstand gehad hebben en benieuwd zijn of hier meer in zit.

In de show worden singles gevolgd die een vroegere minnaar verrassen met wie ze eerder een onenightstand of romantische ontmoeting hadden, om te zien of er toch iets meer in zit. Tijdens een second chance date in een hotel halen de singles herinneringen op aan de korte ontmoeting, om zo te onderzoeken of de romantiek opnieuw aangewakkerd kan worden of dat het wel degelijk een reden had dat het eerder maar bij één nacht is gebleven.

Heb jij een onenightstand gehad met iemand en ben je benieuwd of het kan uitbloeien tot iets moois? Dan kun je jezelf hier aanmelden voor het programma. 

Het is nog niet bekend op welke zender of streamingdienst het nieuwe datingprogramma te zien is. 

Meer over