Succesnummer

Nieuwe gezinnen in Een Huis Vol

13 november 2019 13:24 | amusement | Door Irma Tomas

© KRONCRV
Vorig jaar groeide Een huis vol uit tot een enorm kijkcijfersucces. Dit jaar gaat het programma gestaag door met een paar nieuwe gigantisch grote gezinnen. 

Een oude bekende van Een huis vol zijn vader en moeder Buddenbruck die in bezit zijn van 10 bloedjes van kinderen. Het gezin staat een spannende tijd te wachten want er zijn emigratieplannen richting Duitsland. En dat is sowieso al een flinke onderneming, laat staan met 10 kinderen. Bovendien denken Rob en Thaila serieus na over een elfde kind.

Familie Jelies

Nieuw dit seizoen is de familie Jelies (foto). Johan en Janneke hebben 7 dochters en één zoon die Harrie heet. Het geloof staat voor vader Johan en Urkse Janneke op nummer één. In Een huis vol laten ze zien hoe Johan en Janneke een balans proberen te vinden tussen hun geloof en de moderne maatschappij.

Familie Kraan

Ook nieuw is de familie Kraan uit Boskoop. Linda heeft 2 kinderen uit eerdere relaties als ze Ivan ontmoet. Ook Ivan heeft al een zoon en dolverliefd besluiten ze samen verder te gaan. Inmiddels zijn ze heel wat jaren én kinderen verder en telt het samengestelde gezin 7 kinderen. Puberperikelen en stuiterende peuters zijn voor dit gezin dagelijkse kost. Maar Linda en Ivan denken hard na over gezinsuitbreiding.


Een Huis Vol, vanaf maandag 16 december om 19:20 uur op NPO 1. (De afleveringen erna, vanaf dinsdag 17 december, starten om 19:00 uur)

Meer over