Nieuwe jury Holland's Got Talent bekend

Holland's Got Talent kent komend seizoen een vierkoppige jury. Angela Groothuizen komt vaste juryleden Gordon, Chantal Janzen en Dan Karaty versterken.

De nieuwe samenstelling werd bevestigd in RTL Boulevard.

Onduidelijkheid

Toen Angela Groothuizen vorige maand onthulde dat ze was gevraagd voor de jury van Holland's Got Talent, gingen er bij fans van de show direct alarmbelletjes rinkelen. Want: wie zou Angela dan vervangen achter de jurytafel? Lange tijd bestond de vrees dat Chantal Janzen vanwege haar drukke werkzaamheden in Nederland én Duitsland haar plekje had afgestaan, maar niets bleek minder waar. Er komt gewoon een extra stoeltje bij. 

Problemen

Het is voor het eerst dat de jury van Holland's Got Talent uit vier mensen bestaat, maar in de Verenigde Staten is het inmiddels doodnormaal. America's Got Talent wordt al twee seizoenen gejureerd door mediapersoonlijkheid Howard Stern, komiek Howie Mandell, supermodel Heidi Klum en popster Mel B. Toch voorziet uitgerekend Dan Karaty problemen...

In de VS-versie is dat simpel opgelost: als twee juryleden voor en twee tegen stemmen, gaat de act automatisch niet door.

Reageren