Nieuwe liefde voor Dokter Corrie

25 Maart 2016 16:09 | amusement | Door Televizier

Dokter Corrie vertelt in haar gelijknamige show kinderen alles over liefde en seks. Maar in het komende seizoen voelt de dokter zelf vlinders.

De NPO maakte vrijdag details bekend rond de inhoud van het nieuwe seizoen van het spraakmakende seksuele voorlichtingsprogramma voor basisschoolleerlingen.

Dokter Sven

Zo voelt dokter Corrie (Martine Sandifort) voor het eerst zelf wat is om het zwaar te pakken te hebben van iemand. Ze krijgt kriebels in haar buik van de knappe dokter Sven, gespeeld door acteur Nasrdin Dchar. Ze beheerst de theorie rond verliefdheid als geen ander, maar nu durft ze het toch niet zelf in praktijk te brengen. De vraag of Corrie haar ware gevoelens opbiecht aan Sven loopt als een rode draad door de komende reeks.

Seks en Frans Bauer

Naast dokter Sven ontvangt Corrie een keur aan BN'ers in haar programma om te praten over liefde, seks en gevoelens. Zo komen onder anderen Frans Bauer en K-otic zangeres Anna Speller langs, maar ook Tim en Tom Coronel en de makers van StukTV en StreetLab zijn van de partij. 

De Dokter Corrie Show is vanaf half april weer te zien op NPO 3.

Meer over