Nieuwe liefde voor Ferry Doedens in GTST

Lucas Sanders (Ferry Doedens) krijgt op de valreep nog een nieuwe liefde voor zijn kiezen, het gaat om een heerschap met de naam Pelle Schuiten. 

Lucas Sanders verdwijnt bijna uit Goede Tijden Slechte Tijden (vanwege de problemen rond zijn coke-verslaving), maar vlak voor het nieuwe jaar krijgt hij nog een nieuwe liefde. Dat is Pelle Schuiten die op dinsdag 3 november op een bijzondere manier de soap in komt. Het begint allemaal als Lucas een petitie start omdat de gemeente een beroemd bankje uit het dorp wil weghalen. 

Onvindbare Pelle

De lokale pers komt kijken en daar doet Lukas op bijzonder eloquente wijze zijn verhaal. Omdat hij nogal zenuwachtig is, verzint hij een verhaal over een oude liefde, genaamd Pelle Schuiten. De filmploeg wil hem helpen en gaat naarstig op zoek naar deze Pelle die natuurlijk totaal onvindbaar is. 

Verrassing

Maar omdat GTST een soap is, staat de tv-ploeg toch plotseling bij Lukas op de stoep met een verrassing voor Lukas. Zou die Pelle dan toch bestaan? Op de foto zien we een man op de rug en is onduidelijk om wie het gaat. Maar misschien komt deze jongen Lukas ontvoeren naar plek hier ver, ver vandaan voor een nog lang en gelukkig leven

Lees ook:
Robert Alberts terug in GTST 

 

Reageren