Twee stuks

Nieuwe namen Roast of Hans Klok

2 december 2021 14:51 | amusement | Door Merlin Everts

© Comedy Central

Er zijn weer twee nieuwe namen bekend gemaakt van de Bekende Nederlanders die meedoen aan de The roast of Hans Klok. Het gaat om Stefano Keizers en Johan Goossens.

Cabaretiers Johan Goossens en Stefano Keizers mogen zich mengen bij het steeds groter wordende roast-panel. Vorige week werd namelijk bekend dat Karin Bloemen een van de roast-panelleden is en dat Henry van Loon zich Roast Master van de avond mag noemen. Daar kwamen deze week Rapper Sjaak en zanger Henk Westbroek bij.

Stefano Keizers

Stefano Keizers laat zich op social media op zijn eigen manier uit over zijn deelname aan The roast of Hans Klok: “Waarom Doe Ik Mee Aan De Roast Van Hans Klok?!?!?!?!?!?!??!?!!!!!!!!?????!?! @comedycentralnl Why?????? 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭!!!!!!!”, laat hij op Instagram weten. 

Johan Goossens

Cabaretier Johan Goossens was al eerder panellid bij een Comedy Central roast, namelijk bij die van Ali B. Ook hij reageert lollig op zijn deelname: "Sinds de pandemie zeg ik ja tegen elke klus, hoe kut ook. Een goochelaar roasten? Doen we." The Comedy Central roast of Hans Klok is dinsdag 21 december om 20:30 te zien op Comedy Central. 

Meer over