Nieuwe presentatoren Jules Unlimited

2 Februari 2017 11:17 | amusement | Door Televizier

Dat Jules Unlimited terugkomt op televisie met Jamie Trenité was al bekend. Nu weten we ook wie de andere twee presentatoren zijn en is de datum van de eerste uitzending bekend. 

Eva Koreman (32), radio-dj bij 3FM, en Maurice Lede (30) van 3 op reis zijn de twee nieuwe presentatoren van het programma van Jules Unlimited. Jamie Trenité (de zoon van Linda van Dyck) was al bekend gemaakt. De presentatoren wagen zich, net als vroeger, aan extreme sporten en hobby’s. Ook gaan ze aan de slag als proefkonijn in wetenschappelijke experimenten.

Uitdagingen

Eva, Maurice en Jamie krijgen een aantal spannende uitdagingen voor hun kiezen. Zo maken ze een vrije val met een luchtballon en testen ze een nieuw marsvoertuig. En omdat het allemaal niet snel genoeg kan, skaten de drie met een raketmotor op de rug. 

Miljoen kijkers

Jules Unlimited was van 1989 tot 2004 een enorm populair programma dat elke week een miljoen kijkers trok. Het programma werd onder anderen gepresenteerd door Menno Bentveld (1996-2005) en Lottie Hellingman (2001-2005). Menno ging in het programma in het pikkedonker grotduiken en Lottie beklom de hoogste zendmast van Nederland. Niet zonder angst, de presentatoren hadden het af en toe best moeilijk om hun zenuwen onder controle te houden.

 

Jules Unlimited is vanaf 13 maart te zien bij de VARA op NPO3.

Meer over