Na seizoen met onbekenden

'Nieuwe reeks van De Verraders gewoon weer met BN'ers'

6 mei 2024 13:12 | amusement | Door Tessa Kok

© Tom Cornelissen
Het laatste seizoen van De Verraders is nog maar net afgelopen, maar volgens mediapersoonlijkheid Tina Nijkamp wordt er alweer gewerkt aan een volgende reeks. En dit keer weer zoals we gewend waren, met bekende Nederlanders.

Dat maakte Tina Nijkamp vanochtend bekend in haar podcast Tina's TV Update.

Seizoen met onbekenden

Afgelopen vrijdag was de finale van De Verraders op RTL 4 te zien. Limburger Tristan ging er met de winst vandoor in de de eerste editie met onbekenden. ''De Verraders had natuurlijk vrijdag de finale van dit seizoen. Dit seizoen was met onbekende Nederlanders. Helaas is die niet zo goed bekeken, ook de finale niet. Nog geen 700.000 kijkers'', aldus Tina Nijkamp in haar podcast.

Nieuw seizoen op komst

Volgens Tina is er goed nieuws voor liefhebbers van De Verraders met BN'ers, want die komt volgens haar terug op de buis. ''Ik kan wel vertellen dat RTL toch weer met een nieuw seizoen komt, precies over een jaar waarschijnlijk. Want in september gaan ze De Verraders opnemen. En dat wordt dan ook weer met bekende Nederlanders, gewoon zoals we het kennen'', vertelt Nijkamp.

''Dat verbaast natuurlijk niemand. De versie met gewone Nederlanders kreeg niet alleen maar slechte kritieken, maar wel vooral slechte kijkcijfers.'' 

In haar podcast vertelt Nijkamp ook dat er dit jaar weer een Halloween-editie komt van het programma. ''Die is al opgenomen, afgelopen februari al. Die zien we dan in september/oktober op Videoland.''

Meer over