Nieuwe serie Barbie en Michael heet Enkeltje Torremolinos

Vanaf 7 september start een nieuwe realityserie over Samantha aka Barbie en Michael van der Plas. Het Scheveningse stel woont tegenwoordig in het Spaanse Torremolinos en runt daar feestcafé Gezelligheid. 

De achtdelige serie Samantha en Michael: Enkeltje Torremolinos neemt de kijker mee tijdens de ultieme droom van het tweetal, namelijk het runnen van een eigen zaak aan de Spaanse Costa del Sol. 

Enkeltje of retourtje

Samantha en Michael werken hard om hun droom te laten slagen. “Maar biedt de nieuwe omgeving genoeg om een ander leven op te bouwen en inhoud te geven? Of de verhuizing een slimme zet is, is nog maar de vraag. Blijft het een Enkeltje Torremolinos of wordt het toch misschien een retourtje?", luidt het verhaal van RTL 5. 

Oh Oh Cherso

In 2010 leerde Nederland Barbie kennen dankzij haar deelname aan Oh Oh Cherso, de Nederlandse variant van het Amerikaanse realityprogramma Jersey Shore. In Chersonissos was Samantha een van de uitbundigste van de groep, wat resulteerde in landelijke bekendheid en een lading aan realityprogramma's.

Realityveteranen

Samantha en Michael: Enkeltje Torremolinos wordt de achtste serie die draait om het Scheveningse stel. Eerdere programma's van de realityveteranen waren Barbie’s Bruiloft, Barbie’s Baby, Huisje Boompje Barbie, Samantha en Michael willen rust in de tent, Samantha en Michael doe effe paranormaal, Samantha en Michael houden zich Thai en Samantha en Michael nemen er nog eentje

Even geen feest

Ondanks dat Barbie een feestcafé runt in de Spaanse zon, is er op dit moment weinig sprake van feest in huize Van der Plas. Samantha ligt naar eigen zeggen op bed met de 'Spaanse griep'. Dat zal waarschijnlijk wel meevallen. 

Samantha en Michael: Enkeltje Torremolinos is vanaf 7 september om 20.30 uur iedere woensdag te zien bij RTL 5. 

Lees ook:
Wat heeft Barbie aan haar gezicht gedaan?

Meer over:

Reageren