Nieuwe serie over Trump op Comedy Central

4 april 2017 11:05 | amusement | Door Televizier

© Coemdy Central/Gavin Bond

Comedy Central start met het nieuwe humoristische tv-programma The President Show. Komiek Anthony Atamanuik, die bekend staat om zijn goede imitatie van Donald Trump, kruipt in de huid van de president. 

“Lachen om de president is een Amerikaanse traditie en we hopen geen enkele liefhebber van dit genre teleur te stellen”, zegt Atamunuik. In een video op Twitter is hij al te zien als de president in de Air Force One. “Ze hebben me op hun knieën gesmeekt, het was walgelijk. En ik krijg geweldige kijkcijfers.”

Vice-president Mike Pence

Tijdens de wekelijkse show op Comedy Central vermijdt de president de massamedia en hoeft hij geen moeilijke vragen te beantwoorden van de pers. Vanachter zijn bureau in het Witte Huis doet de president zijn eigen verhaal. Ook reportages en interviews met vice-president Mike Pence (gespeeld door acteur Peter Grosz) zijn onderdeel van het programma.

Comedy Central Nederland

In de Verenigde Staten wordt de show vanaf 27 april op de donderdagavond uitgezonden, na The Daily Show with Trevor Noah. Het is nog niet bekend of The President Show ook op Comedy Central in Nederland wordt uitgezonden.

Meer over