Nieuwe show voor Paul de Leeuw op RTL 4: Het Zijn Net Mensen

Het is bekend! De geheimzinnige nieuwe show waar RTL 4 mee komt is een dierenquiz: Het Zijn Net Mensen. De quiz zal gepresenteerd worden door de man met, hoe toepasselijk, een dierenachternaam: Paul de Leeuw.

Onder zijn leiding zullen teamcaptains Richard Groenendijk en Marc-Marie Huijbregts in de familieshow Het Zijn Net Mensen komische en gevarieerde vragen beantwoorden. RTL legt uit: “De vragen gaan over gedragingen, gewoontes, uiterlijke kenmerken en geluiden van de meest uiteenlopende dieren.”

Veel kennis, maar ook humor

De kandidaten krijgen (beeld)fragmenten te zien en door opdrachten en vragen worden zij getest op hun kennis. Gelukkig hoeven de kandidaten niet alleen maar heel serieus antwoord te geven op de vragen. Humor, creativiteit en interactie rondom de vragen zijn niet te missen, volgens RTL. Bioloog Arjan Postma zal de vragen en antwoorden steeds toelichten, zo leren we ook nog wat!

Nieuwe vrijdagavond

Volgens teamcaptain Richard Groenendijk krijgen we een soort Waku Waku terug op de buis, zo vertelt hij in RTL Boulevard. Erland Galjaard ziet het hele gezin al op de bank zitten, klaar om mee te spelen met de quiz: “Met Het Zijn Net Mensen heeft RTL 4 er opnieuw een titel bij en samen met het eveneens nieuwe Alles Mag op Vrijdag levert dit straks een compleet nieuwe vrijdagavond op.

Voor het hele gezin

Dit programma is met Paul, Marc-Marie en Richard vol humor en amusement, maar de kijker doet dankzij de bevlogen uitleg van Arjan ook meer kennis op over de natuur. Daarmee is het ‘ter lering en vermaak’ en een boeiende avond voor het hele gezin.”

Het Zijn Net Mensen zal starten op vrijdag 25 april en is vanaf dan elke week te zien om 20:30 uur op RTL 4.

 Aan de geheimzinnigheid rondom de show komt nu dus een einde.

Meer over:

Reageren