Wie wordt de presentator?

Nieuwe spannende quiz op RTL: Stellingenquiz

1 juni 2023 15:23 | amusement | Door Irma Tomas

© Tom Cornelissen
In het nieuwe programma Stellingenquiz krijgen deelnemers -zoals de naam al verklapt - stellingen voor hun kiezen. Maar ze gaan ook fysieke uitdagingen aan. Zin in? Je kunt je nu aanmelden!

Heel veel is nog niet bekend over Stellingenquiz, alle informatie komt uit een oproep voor kandidaten. Daarin staat: 'Binnenkort start een nieuw programma op RTL4. Houd jij van quizzen, ben je niet bang voor hoogtes, heb je genoeg lef en ga je een fysieke uitdaging niet uit de weg? Geef je dan nu op en wie weet ga jij met een fantastisch geldbedrag naar huis!

Stellingen

Er staat ook een aantal voorbeeldstellingen bij de oproep, zoals 'In Ierland wordt links gereden', 'De V is geen klinker' en 'Een korfbalteam heeft zes spelers'. Maar daarnaast zullen de kandidaten dus ook fysieke opdrachten voor hun kiezen krijgen. 

Marieke Elsinga

Een presentator voor Stellingenquiz is nog niet bekend. Dat zouden bijvoorbeeld Tijl Beckand of Ruben Nicolai kunnen zijn, maar wij gokken op Marieke Elsinga die vast graag een nieuw programma wil presenteren om Alles is Muziek te vergeten. 

Meer over