Win 50.000 euro

SBS brengt deze zomer nieuwe zangwedstrijd BEAT ME: The Five Knock-Outs

1 juni 2021 14:28 | amusement | Door Irma Tomas

© Stockfoto
Het wordt niet alleen maar sport en herhalingen deze zomer, SBS 6 durft het aan een hele nieuwe talentenjacht te introduceren die BEAT ME: The Five Knock-Outs heet. 

BEAT ME: The Five Knock-Outs is geïnspireerd op de knock-outs die we kennen van The Voice of Holland waarin twee zangers het in een duel met elkaar opnemen. Er is een groot verschil: de zangers kunnen in deze show naar huis gaan met geld. 

Volkszangers tegen rockers

In elke aflevering worden vijf zangduels, gezongen in allerlei genres: van volkszangers tegen rockers tot singer-songwriters tegen bands, elke combinatie is mogelijk. Een loting bepaalt welke uitdager als eerste een winnaar van vorige week mag kiezen om tegen te duelleren.

Bij verlies krijg je niets

Beide kandidaten treden op en een wisselende, driekoppige vakjury en een publieksjury van zeventig man sterk bepalen wie er wint. Na iedere knock-out staat de winnaar van vorige week voor de keus: stapt hij uit met het bedrag dat hij nu waard is? Of wacht hij de uitslag van de jury af, met de kans dat hij wint en in de volgende aflevering nog meer geld waard is. Een risico, want bij verlies vertrekt hij met lege handen.

Hoe meer knock-outs een kandidaat wint, hoe meer geld er op het spel staat. Na zes knock-outs loopt het bedrag op tot 50.000 euro.  

Wie de juryleden en presentator zijn van BEAT ME: The Five Knock-Outs is nog niet bekend.

BEAT ME: The Five Knock-Outs, vanaf 10 juli, iedere zaterdag om 20.30 uur en vanaf 4 augustus om 20.00 uur

Meer over