Home & Garden TV

Nieuwe zender HGTV vanaf vandaag in Nederland te zien

15 januari 2024 07:05 | amusement | Door Esther Hut

© Warner Bros

Interieurfans en renovatieliefhebbers opgelet, want vanaf vandaag is de nieuwe zender HGTV (Home & Garden TV) te zien in Nederland.

Verwacht veel shows waar alles in én rondom het huis centraal staat.

Home & Garden TV

HGTV was al in 93 andere landen te zien, dus het werd hoog tijd dat wij er ook van konden genieten. Verwacht een hele hoop interieur- en verbouwingsinspiratie. In Nederland kun je vanaf vandaag programma’s zoals Nate And Jeremiah Home Project waarin het designerduo een aantal gezinnen helpt die niet meer weten hoe ze hun huis leefbaar kunnen maken.

Ook No Reno Demo is een programma dat in Nederland uitgezonden gaat worden. In deze show gaat influencer Jennifer Tordryk aan de slag met huisrenovaties, zonder daarvoor heel veel te slopen.

En niet te vergeten My Lottery Dream Home met David Bromstad die loterijwinnaars helpt met hun gewonnen geld eindelijk dat grote droomhuis te kopen. En natuurlijk veel meer.

Quinty Trustfull

Ondanks dat het een buitenlandse zender is, krijgt het wel een Nederlands tintje. Quinty Trustfull is namelijk de voice-over en het gezicht van HGTV. De presentatrice liet eerder al weten veel zin in haar nieuwe klus te hebben. "Na bijna 13 jaar Koffietijd te hebben gepresenteerd, heb ik wel zin in een nieuwe uitdaging."

Op welke zender kun HGTV kijken?

HGTV is vanaf maandag 15 januari te zien bij providers KPN, Ziggo en Odido. Bij een abonnement bij KPN vind je de nieuwe zender op kanaal 43. Ziggo biedt de nieuwe zender aan op kanaal 26 en bij Odido is HGTV terug te vinden op kanaal 28. De meeste programma’s bij HGTV zijn ook te zien op streaming service discovery+.

Meer over