Nieuwkomer Wilco nu al gehaat in Utopia

23 oktober 2014 12:15 | amusement | Door Televizier

Nieuwe bewoner Wilco vertoeft nog geen week in Utopia, maar heeft nu al verschillende bewoners tegen zich in het harnas gejaagd.

Wilco kwam Utopia binnen om het bewonersaantal weer op te vijzelen na het vertrek van Ruud en Billy. In eerste instantie waren de meeste bewoners nog enthousiast over de drukke Wilco, maar hij verspeelt alle goede wil in rap tempo.

Patrick heeft een hekel aan Wilco omdat hij straalbezopen het earthship heeft afgebroken, Elzewieke haat Wilco omdat hij haar uitlachte toen ze eindelijk iets durfde te zeggen in het centraal overleg en Laura is boos omdat Wilco lelijke dingen over Charlotte heeft gezegd.

Hyper

En dat terwijl iedereen nog zo blij was toen de 51-jarige Wilco ineens als nieuwe bewoner voor de poort stond. Wilco was extreem hyper, maar hij had voor iedereen een aardig woord over. Binnen vijf minuten noemde hij alle dames 'prinsesje, lekker wijf of lekker ding' en de mannen 'goede ventjes'.

Stemmen

Wilco komt uit Nistelrode, hij is gescheiden, heeft vier kinderen en een bedrijf waarin hij advies geeft in het bestrijden van vandalisme. Ook heeft hij veel ervaring in de bouw. Altijd handig in Utopia. Maar of hij daar de tijd voor krijgt... Veel bewoners roepen nu al dat Wilco hun stem krijgt in de volgende eliminatieronde.

Ook veel Utopia-kijkers hebben het moeilijk met Wilco.

Eerder verving Afghanistan-veteraan Nicole Billy in Utopia

Meer over