Voor YouTube

Nikkie de Jager belt met deelnemers van afgelast Songfestival

1 Mei 2020 13:18 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© ANP Kippa
Nikkie de Jager laat het afgelaste Eurovisie Songfestival van 2020 toch niet ongemerkt voorbij gaan. De make up-artieste heeft voor het YouTube-kanaal van het liedjesfestijn namelijk interviews met een aantal van de deelnemers gehouden.

NikkieTutorials, zoals de 26-jarige Wageningse op haar eigen YouTube-kanaal heet, is onder anderen in gesprek gegaan met de Nederlandse inzending Jeangu Macrooy en de deelnemers uit onder meer Zweden, Australië, Finland en Frankrijk.

Video's

De gesprekken met de zangers en zangeressen zijn vanaf 4 mei op het kanaal van het Eurovisie Songfestival te zien. Tot aan 16 mei, waarop de finale oorspronkelijk afgewerkt zou worden in Rotterdam, verschijnen er nieuwe video’s. Op de dag van de finale wordt er nog een speciale uitzending gemaakt.

Rotterdam 

Nikkie de Jager kreeg eerder al een rol toebedeeld voor het muziekfestival in Rotterdam, waarvoor ze video’s vanaf locatie zou maken. Of ze dat ook in 2021 weer mag doen, is nog niet bekend. Rotterdam heeft eerder wel aangegeven ook dan weer als gaststad op te treden.

Meer over