Eurovisie Songfestival

Nikkie de Jager en Cornald Maas kibbelen over Songfestival

16 September 2019 16:12 | amusement | Door Irma Tomas

© ANP
Make up-koningin Nikkie de Jager en mr. Songfestival, Cornald Maas, waren eventjes verwikkeld in een fittie over het liedjesfestival. Nikkie liet weten graag 'rond te willen dartelen in de Green room' en daar deed Cornald ietwat schamper over.

In een interview met Nu.nl zei Nikkie de Jager het volgende op de vraag of ze iets op televisie wil.  „Ik heb eigenlijk maar één doel, en dat is iets voor het Songfestival doen. Het lijkt me fantastisch om rond te dartelen in een greenroom, terwijl Jan Smit en Eva Jinek op het podium staan - want ik denk dat zij het gaan presenteren. Ik zou het een ongelofelijke eer vinden om in hun nabijheid te mogen staan."

Daarom reageerde Cornald Maas via Twitter als volgt: 

Iedereen wil presenteren

Het 'daar heb je er weer een' slaat natuurlijk op de buslading aan presentators, vloggers, en zangers die zich aanmeldden voor de presentatie vanaf het moment dat Duncan Laurence het Eurovisie Songfestival won. Maar NikkieTutorials was niet gediend van het commentaar van Cornald. 

Eind goed al goed

Uiteindelijk was het eind goed al goed toen Cornald uitlegde dat hij geen kwaad in de zin had en Nikkie aanbood om samen iets te gaan drinken. Cornald accepteerde de uitnodiging. En zo kan het nog best gezellig worden. 

Meer over