Nikkie’s Make-up Mansion

Nikkie de Jager krijgt nieuw make-upprogramma op NPO Zapp

5 januari 2023 09:38 | amusement | Door Judith Regeling

© AVROTROS
Nikkie de Jager laat zich binnenkort weer omringen door make-up en talentvolle jonge deelnemers. De YouTube-ster presenteert namelijk Nikki's Make-Up Mansion voor AVROTROS.

Fans van Make-Up Cupe opgelet! 

Nikkie’s Make-up Mansion

In het nieuwe AVROTROS-programma Nikki's Make-Up Mansion opent Nikki de Jager haar mansion voor tien jonge talentvolle creatievelingen. Zij kunnen daar laten zien wat ze op make-up gebied in huis hebben, maar helemaal uit de losse pols hoeven ze het niet te doen. Elke aflevering maken de deelnemers met elkaar een uitstapje naar diverse locaties om inspiratie op te doen voor het thema van die week. Zo komen ze tijdens een street art tour tot de meest creatieve ideeën voor hun graffitilook en mogen ze zelfs backstage bij een dragshow om zo een concept te ontwikkelen voor hun drag-opdracht.

Eloise van Oranje

Nikki de Jager staat er bij de beoordeling van de jonge talenten niet alleen voor. Wekelijks wordt ze bijgestaan door weer een andere gast, zoals Robbert Rodenburg, Eloise van Oranje, Edsilia Rombley en Bente Fokkens. Na acht weken moet blijken wie van de deelnemers zich de allereerste winnaar van Nikkie's Make-Up Mansion mag noemen.

Nikkie's Make-Up Mansion is vanaf 14 januari wekelijks om 19:20 uur te zien bij AVROTROS op NPO Zapp. 

Meer over