Borsten en fillers

Nikkie de Jager openhartig over plastische chirurgie

9 februari 2022 11:26 | amusement | Door Irma Tomas

© Koers van Cremer/NPO/NOS/AVROTROS
Meestal zijn beroemdheden niet zo open over hun bezoeken aan de plastisch chirurg, Nikkie de Jager heeft daar minder moeite mee.

In haar nieuwste YouTube-video vertelt de make up-koningin bijvoorbeeld dat haar borsten recentelijk gelift zijn. Nadat ze in 2018 flink afviel, was ze niet meer zo gelukkig met haar voorgevel: "Ik heb altijd al theezakjes gehad, maar nu ik kilo’s kwijtraak, worden ze er niet mooier op. Het enige wat ik nog zou willen, zijn nieuwe borsten." En die heeft ze nu. 

Twee weken geleden

Nikkie geeft in haar meest recente video antwoord op de vraag van een kijker die wil weten hoe het er nu voor staat. En dan vertelt Nikkie dat het prima is verlopen, maar dat ze nog wel wat last heeft: "Het is twee weken geleden dus ik mag mijn armen nog niet omhoog doen en niet te veel bewegen."

Gelukkig glimt de Ster van Nikkie ook weer

Botox en fillers

Vervolgens wijdt de nog maar 27-jarige influencer uit over haar gezicht, dat af en toe ook een beetje hulp krijgt: "Ik heb botox laten zetten om mijn ogen te liften en om mijn voorhoofd strakker te trekken. Daarnaast heb ik fillers in mijn lippen en kin. Ik voel me daar prima bij." Nikkie wil benadrukken dat ze geen 'promotor' is van plastische chirurgie maar dat iedereen gewoon lekker moet doen wat ie zelf wil. 

In de bewuste video beantwoordt ze trouwens nog veel meer pikante vragen. 

Meer over