YouTube-video

NikkieTutorials is transgender

13 januari 2020 20:51 | amusement | Door Irma Tomas

© ANP
In een video die I'm coming out heet, onthult YouTube-ster Nikkie de Jager, beter bekend als NikkieTutorials dat ze transgender is. En dat is best een verrassing.

Nikkie de Jager vertelt in haar nieuwe video dat ze heel blij is dat ze eindelijk kan delen wie ze echt is. Ze voelt zich vrij is blij en dat ze geen geheimen meer heeft. De reden waarom Nikkie nu vertelt dat ze als man is geboren, is dat ze werd gechanteerd. Met deze video wil het make up-wonder laten zien dat ze niet bang is om de waarheid te vertellen. Ze wilde alleen dat haar video's over make-up gingen en niet over haar. 

Dezelfde Nikkie

Haar verloofde Dylan wist tot voor kort ook van niks, Nikkie zegt dat ze er samen uit proberen te komen en dat ze trots is op de manier waarop Dylan omgaat met het nieuws. Het YouTube-fenomeen hoopt dat al haar fans beseffen dat ze nog dezelfde persoon is: 'Today is the day, I get to be free, finally.' 'Ik weet niet of mensen me zullen haten of accepteren. Ik weet alleen dat ik niet veranderd ben. Jullie zien nu dezelfde Nikkie als een paar jaar geleden.'  

Meer over