Nina Sanders maakt definitieve GTST-comeback

9 maart 2015 12:24 | amusement | Door Televizier

© YouTube

Fans van Goede Tijden Slechte Tijden moesten er even op wachten, maar vanavond ontwaakt Nina Sanders (Marly van der Velden) toch echt uit haar langdurige coma. 

Enkele maanden geleden de hoogzwangere Marly van der Velden tijdelijk de populaire soap verlaten, vandaar dat haar personage Nina Sanders door een mysterieuze bacterie in een langdurig coma terechtkwam en werd geteisterd door een stortvloed aan complicaties. Marly, inmiddels alweer een tijdje mama van dochtertje Sammy-Rose, maakt nu haar rentree in de serie.

Nina Sanders is weer wakker

In de aflevering van vrijdag was al te zien hoe Nina na een lang ziekbed in het bijzijn van Lucas (Ferry Doedens), Janine (Caroline de Bruijn en vaderlief Ludo (Erik de Vogel) voorzichtig haar ogen opende. Fans van de soap konden amper wachten wat er zou gebeuren en keken alvast tegen betaling naar de aflevering van vanavond. Die lijkt niet teleur te gaan stellen, al zijn er op Twitter altijd wel mensen die niet direct zitten te wachten op de terugkeer van Meerdijks straalverwende prinses op de erwt. 

De comeback kids van GTST

Nina's terugkeer leek enkele weken geleden al een feit, maar dat bleek toen ietwat te voorbarig. Overigens is Marly niet de enige oud-GTST'er die de laatste tijd opdook. Ferri Somogyi ging haar voor. 

Meer over