Ninja Warrior naar SBS 6

SBS 6 gaat de prestigieuze tv-show Ninja Warrior uitzenden. In het programma moeten kandidaten een zwaar parcours afleggen met allemaal obstakels.

In Japan en de verenigde Staten is Ninja Warrior al jaren een hype. De show heeft wat weg van wipe-out, maar is vele malen zwaarder en serieuzer. De kandidaten moeten een traject afleggen met allerlei obstakels zonder te vallen.

Ultieme Ninja Warrior

Ninja Warrior is zo zwaar dat in Japan nog maar vier mensen de titel van Ninja Warrior hebben bemachtigd terwijl er al 32 seizoenen zijn gemaakt van het programma. In de VS wisten tot nu toe twee mensen alle obstakels de baas te blijven in acht seizoenen. Een van hen pakte de hoofdprijs van 1 miljoen dollar.

Daar is Ninja Warrior zo groot dat sportscholen speciale Ninja Warrior-cursussen geven om toekomstige deelnemers op te leiden.

RTL vs SBS

Volgens Albert Verlinde wilden SBS en RTL beiden dolgraag Ninja Warrior uitzenden, maar trok SBS uiteindelijk aan het langste eind. Liefhebbers kunnen zich binnenkort aanmelden bij de zender.

Bekijk hieronder beelden van de Amerikaanse versie van Ninja Warrior.

Reageren