De Verraders

Noël van Kleef niet (meer) boos op Selma Omari: 'Heftig om terug te zien'

26 maart 2023 10:32 | amusement | Door Faye Heijnis

© Screenshot De Verraders (RTL)
Het spel van De Verraders wordt ook dit seizoen keihard gespeeld, zeker door Selma Omari. De YouTuber houdt zich niet in tijdens haar klopjacht op Noël van Kleef, die als getrouwe verbannen wordt. Tot grote spijt van Selma achteraf... Hoe kijkt Noël op haar exit terug?

Noël vindt de aflevering waarin Selma Omari vol tegen haar inging 'heftig om terug te zien'. "Het brengt je meteen zo terug naar het hele gevoel wat je had die dag", legt de actrice, die onder meer te zien was in GTST, uit in RTL Boulevard. "Het ging er hard aan toe, maar ik ben er niet boos over. Ik ben wel van mening dat sommige dingen niet gezegd of gedaan hadden hoeven worden."

Hulp voor Noël van Kleef na De Verraders

Anders dan Jan Slagter, hield Noël geen fysieke blessure over aan De Verraders, maar mentaal kreeg ze wel flink wat klappen te verduren. "Ik had het er de eerste twee weken best wel moeilijk mee", vertelt ze over het proces na haar verbanning. "Ik gaf mezelf de schuld van de hele situatie: ik had anders moeten doen… Maar doordat ik met mensen daarover heb gepraat, psychologen die meegingen, kon ik dat wel een plekje geven."

Meer over