Nog meer beelden

Nog een kleine twee weken geduld: Flikken Maastricht komt er echt aan

6 februari 2023 15:20 | amusement | Door Marjolein Vos

© AVROTROS
"EEF!", "POLITIE!" De bekende termen die vanaf volgende week vrijdag weer door je woonkamer schallen met het nieuwe seizoen van Flikken Maastricht op de tv. Het belooft, als we de beelden mogen geloven, weer een bloedstollend spannend seizoen te worden.

Op Instagram deelden de makers nog meer nieuwe beelden van het aankomende seizoen.

Beelden

En wat zien we allemaal? Brandende auto's, getrokken vuurwapens, een goed staaltje samenwerking tussen Eva en Wolfs en Romeo en Marion en natuurlijk niet te vergeten: Eddie. Want hoe loopt de seizoensfinale af van vorig seizoen? Komt Wolfs uit de bak en laat Eddie Eva wel heel?

Hoge verwachtingen

Flikken Maastricht is vanaf het begin al een hit en de laatste aflevering van het vorige seizoen eindigde met 1,86 miljoen tv-kijkers. Floris Wolfs (Victor Reinier), Eva van Dongen (Angela Schijf), Marion Dreesen (Oda Spelbos) en Romeo Sanders (Sergio IJssel) zal ook dit seizoen weinig bespaard blijven. En voor de fans die na dit seizoen nog geen genoeg hebben van de avonturen: ook seizoen achttien is al besteld.

Het zeventiende seizoen van Flikken Maastricht is vanaf vrijdag 17 februari wekelijks rond 20.30 uur te zien bij AVROTROS op NPO1.

Meer over