Met Jacob en de rest

Nog een week te gaan in B&B Vol Liefde. Hoe loopt het af?

18 augustus 2021 13:24 | amusement | Door Irma Tomas

© RTL4
De hele zomer kijken al hele volksstammen naar het datingprogramma B&B Vol Liefde waarin B&B-eigenaars op zoek zijn naar de liefde. Nu is er nog een week te gaan. Bespeuren we al liefde?

Vincent in Italië

Vincent worstelt met zijn gevoelens. Hij heeft in zijn B&B Monique en Sophie als logées maar de liefde spat er nog niet van af. Sophie lijkt iets te bijdehand voor de gevoelige Vincent die veel beter af lijkt te zijn met Monique, maar de vlinders lijken bij alle drie totaal afwezig. 

Jacob in Portugal

Met Jacob en zijn vrouwen ging het al snel bergafwaarts. En niet zo'n beetje ook. De hele boel donderde met een klap het ravijn in nadat Jacob op z'n zachtst gezegd nogal een geval apart bleek te zijn. Gelukkig konden de dames het wel goed met elkaar vinden. Zodra de quarantaine op z'n eind was, zette Jacob alle vrouwen op het vliegtuig en daar waren alle betrokkenen zeer opgelucht over. Al gaan wij Jacob en zijn onnavolgbare streken wel erg missen. 

Roxanne in Roosendaal

Roxanne heeft al tijdenlang vriendelijke Theun en brede Melvin op de bank liggen in haar B&B en het is wel duidelijk naar wie haar voorkeur uitgaat. Dat is Melvin. Maar ook bij Roxanne en Melvin zien we de vonken nog niet in het rond vliegen. Dus misschien stuurt ze de heren op het einde wel allebei naar huis. 

Bert in Frankrijk

Botte Bert had al vier vrouwen versleten toen zich nog een vijfde aandiende. Bert vond nummer 5 'een lekker wijf', maar hij ergerde zich al snel aan het gekakel van Froukje en flipte bijna toen ze de droger liet draaien voor slechts vier handdoeken. De beste keuze voor Bert is natuurlijk Romana met wie hij kon lezen en schrijven, maar volgens Bert was er geen 'wow' bij Romana. Hopelijk bedenkt hij zich nog, anders moet hij voorlopig weer alleen door het leven. 

Caroline in Oostenrijk

Eric en Jeroen hebben het allebei leuk in de B&B van Caroline maar de eigenaresse lijkt toch echt te gaan kiezen voor Eric. RTL Boulevard wist te melden dat Eric recentelijk ontslag nam bij de voetbalclub waar hij trainer was. Het zou dus heel goed kunnen dat Eric en Caroline een setje zijn. 

Debbie in Italië

Debbie ergert zich steeds meer aan haar gasten Pascal en Christiaan, terwijl er een paar afleveringen geleden nog iets moois op leek te bloeden tussen haar en Pascal. De strenge Debbie vindt dat de mannen teveel met zichzelf bezig zijn in plaats van met haar. Wij denken dat beide heren onverrichterzake teruggaan naar Nederland. 

Meer over