Nog geen uitsluitsel over vervolg Thuis Op Zondag

27 juni 2016 10:52 | amusement | Door Televizier

© SBS / Nick van Ormondt

Het is nog allerminst zeker dat SBS-programma Thuis Op Zondag ook komend seizoen op de buis zal zijn. Dat vertelde presentatrice Kim-Lian van der Meij tegenover 100% NL. 

Van der Meij vertelde tegenover 100% NL dat de gesprekken over een nieuw seizoen nog wel gaande zijn met SBS. Er is nog niks definitiefs. Ik weet wel dat we – de zender en creatieve partijen – ontzettend druk bezig zijn om dat tijdslot vast te houden op die zondag, want dat is natuurlijk een heel mooi moment om een live televisieprogramma te maken, maar we moeten nog invulling geven aan hoe dat eruit komt te zien en ook met wie.”

Flop

Thuis Op Zondag was afgelopen seizoen een flop voor SBS 6. Het programma, dat gold als de officieuze opvolger van Carlo & Irene: Life 4 You, begon nog veelbelovend met bijna een half miljoen kijkers, maar daarna ging het snel bergafwaarts. Tot overmaat van ramp vertrok presentator Dirk Zeelenberg vroegtijdig, omdat er een complete afwezigheid aan chemie was tussen het presentatieduo. 

Kees Tol

Na het vertrek van Zeelenberg presenteerden Viktor Brand, Patty Brard en Kees Tol afwisselend aan de zijde van Van der Meij. Met name Tol kon rekenen op haar goedkeuring. Ik vond ze alle drie heel leuk. Ik heb alleen maar leuke collega’s bij SBS. Ik vond het met Patty heel fijn, maar met Kees Tol heb ik het meest gelachen.

Meer over