Nog meer spektakel in 2de aflevering The Grand Tour

25 november 2016 09:47 | amusement | Door Televizier

© Amazon

In de tweede aflevering van de nieuwe autoshow The grand tour spelen Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May special forces die de koningin redden uit handen van terroristen in het Midden-Oosten.

Een groot deel van de tweede aflevering van The grand tour is opgenomen in een woenstijndorpje in Jordanie dat speciaal gebouwd is voor special forces om te trainen. Clarkson, Hammond en May zijn tot op de tanden bewapend te zien terwijl ze de Engelse koningin proberen te redden. De drie schieten veel gijzelaars en elkaar neer waarna ze de Queen met een mooie Audi in veiligheid brengen.

Broek zakt af

Vooral Jeremy Clarkson krijgt het zwaar te verduren tijdens de reddingsactie. Z'n broek zakt af terwijl hij abseilt uit een helicopter en als het reddingsteam door een raam naar binnen klimt, komt hij klem te zitten.

Aston Martin Vulcan

De rest van de tweede aflevering van The grand tour, dat te zien is bij streamingdienst Amazon Prime, werd opgenomen in Zuid-Afrika, daar test Clarkson een Aston Martin Vulcan van 2 miljoen euro.

De eerste aflevering van The grand tour was ook al een bezienswaardigheid

Meer over