Spannend

Dit zijn de eerste genomineerden van Big Brother 2022

7 januari 2022 13:50 | amusement | Door Judith Regeling

© RTL
De inwoners van Big Brother namen pas een week geleden hun intrek in het huis, maar nu al moeten twee van hen vrezen voor hun plek. Salar en Nawel, twee nieuwe deelnemers, kregen namelijk onlangs de taak om twee kandidaten te nomineren.

Het leek even een feest: de inwoners van Big Brother dachten namelijk aan het begin nog dat ze niemand hoefden te nomineren. Daar bleek geen woord aan gelogen, maar toch betekent dat niet dat er niemand naar huis gaat.

Big Brother

Die taak lag namelijk in handen van Nawel en Salar, twee nieuwe bewoners, die hun medekandidaten in de gaten hielden vanuit het datacenter. Op basis van hun bevindingen daar moesten zij vrijwel direct twee kandidaten nomineren - waarvan één zaterdag tijdens de liveshow zijn koffers moet pakken, en dus de winst wel kan vergeten.

Nominatieronde

Uiteindelijk vie hun keuze op: Serge en Kristof. "Dan hebben we twee jongens genomineerd en valt een van hen af. Dan blijven er vijf meisjes en vijf jongens over. Met hem heb ik ook nog niet echt een gesprek gehad", verklaarde Nawel.

Wie wint of verliest, wordt bepaald door de kijkers. Via de website van Big Brother kun je tot zaterdag je stem uitbrengen. 

 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Big Brother 2022 (@bigbrothernlbe)

Meer over