NOS knalt het nieuwe jaar in op NPO 1

11 december 2014 14:22 | amusement | Door Televizier

© NOS

De NOS doet 31 december live verslag van het nationale aftelmoment. Dit jaar wordt het vuurwerk afgestoken bij het Scheepvaartmuseum in Amsterdam.

De NOS gaat knallend het nieuwe jaar in op NPO 1. Art Rooijakkers doet namens de omroep van 23.50 tot 00.10 uur verslag van het spectaculaire aftelmoment. Het belooft een prachtige registratie te worden. “Bijzondere beelden zullen komen van de helikopter die boven de stad en als het ware dóór het vuurwerk zal vliegen”, meldt de NOS.

NOS

De NOS hoopt dat Amsterdam zich tijdens de jaarwisseling tussen de grootste steden ter wereld kan scharen. “De vuurwerkshow op de Harbour Bridge in Sydney is iconisch, in Londen drommen mensenmassa’s bijeen bij het London Eye-reuzenrad, in Madrid is de klok op het Puerta del Sol de grote trekker en New York City telt af op Times Square…” Wie weet gaan de bijzondere beelden van de NOS ook de hele wereld over.

De NOS wil de komende jaren het nationale aftelmoment uitzenden, maar de iconische talkshow De Avondetappe verdwijnt mogelijk van de buis.

Meer over