Soufiane Touzani

NOS zendt zondag afscheidsinterview met Hakim Ziyech uit

15 mei 2020 13:58 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© Pro Shots
NOS Studio Sport zet Hakim Ziyech zondag met een afscheidsinterview in het zonnetje. De Ajacied verruilt na komende zomer de Amsterdammers om zijn geluk te beproeven bij Chelsea in Engeland en de spelmaker wordt nog een keer in Nederland aan de tand gevoeld.

Programmamaker Soufiane Touzani is voor deze gelegenheid speciaal naar de Johan Cruijff ArenA gereisd om met Ziyech te praten over zijn ontwikkeling op de Nederlandse velden, zijn periode bij Ajax en het abrupte afscheid in Amsterdam, de relatie met de fans en over zijn toekomst bij Chelsea. Er volgt een openhartig gesprek tussen de straatvoetballer en de international van Marokko.

Champions League

De 27-jarige Ziyech begon zijn voetballoopbaan bij sc Heerenveen, waarna hij in 2014 de overstap maakte naar FC Twente. In 2016 streek de technisch begaafde linkspoot neer bij Ajax, waarmee hij landskampioen werd en hoge ogen gooide in de Champions League.

WK voetbal 

Het is overigens niet voor de eerste keer dat de NOS en Soufiane Touzani de handen ineen slaan. De straatvoetballer had voor het WK2018 in Rusland al een rubriek genaamd Touzani’s WK Warming-iup, waarin hij in gesprek ging met Eredivisiespelers die hun opwachting op het wereldkampioenschap voetbal maakten. 

Het afscheidsinterview van Soufiane Touzani met Hakim Ziyech is zondag 17 mei om 17.30 uur te zien bij NOS Studio Sport op NPO1.

Meer over