NostalgieNet verandert in ONS

20 juli 2015 14:34 | amusement | Door Televizier

De zender Nostalgienet maakt vanaf 13 september plaats voor de nieuwe zender ONS, een zender gericht op 'de 49-plusser die nog middenin het leven staat'.

Erik de Zwart, Kristel van Eijk, Mari Carmen Oudendijk en Sjoerd Pleijsier worden presentatoren bij ONS dat zich richt op een breed scala aan onderwerpen: reizen, natuur en cultuur, geschiedenis, nostalgie, gezondheid, eten en drinken en entertainment.

Kristel van Eijk

De zender zendt ouderwets amusment uit en theaterregistraties, de Top 40, en ook het middagmagazine: Bij Ons aan Tafel met Kristel van Eijk waarin ze elke week spreekt bekende gasten uit aan tafel in een strandpaviljoen op de Loosdrechtse plassen. Mari Carmen Oudendijk blikt in Gouden Jaren terug op de mooiste en belangrijkste gebeurtenissen uit de recente Nederlandse geschiedenis.

Zondagochtend

ONS krijgt ook een zondagmorgenprogramma vanuit boekhandel Scheltema op het Rokin in Amsterdam met tussen 10.00 en
13.00 uur verschillende gasten die praten over boeken, films en trends.

Fawlty Towers

Daarnaast zendt ONS veel series uit zoals Annie M.G. en de miniseries Eline Vere en Op Hoop van Zegen en de Britse series House of Cards (de originele versie), James Herriot, Fawlty Towers, Absolutely Fabulous en ‘Allo ‘Allo!.

Meer over