Publiek vinden

NPO haalt Dino's Bezorgservice na twee afleveringen van de buis

5 mei 2021 09:23 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© Amy van Leiden

Dino’s Bezorgservice was maar een kort leven beschoren op NPO1. De omroep heeft besloten na twee afleveringen voorlopig de stekker uit de show te trekken.

Jandino Asporaat trok met zijn Dino’s Bezorgservice in de eerste week een mager aantal van 435.000 kijkers, maar een week later was dat nog eens 100.000 kijkers minder. Daarop besloot de NPO om het programma voorlopig in de ijskast te zetten.

Publiek vinden

“We hebben dit besloten omdat we het spijtig vinden dat te weinig kijkers het weten te vinden op deze avond. Dino’s Bezorgservice is een grappig en verbindend programma met een bevlogen presentator. Het programma verdient een geschikter uitzendmoment; daar gaan we komende tijd naar op zoek, zodat de resterende vier afleveringen van het programma een betere kans krijgen om z’n publiek te vinden”, aldus Remco van Westerloo, netmanager van NPO1, in een verklaring.

Droomhuis gezocht 

Vanaf komende donderdag brengt NPO1 rond de klok van 20.30 uur nieuwe afleveringen van de EO-natuurreeks Perfect Planet. Daarna komt om 21.30 uur Droomhuis Gezocht van Omroep MAX op de plek van Dino’s Bezorgservice.

Meer over