Theo Maassen, Sara Kroos en Sanne Wallis de Vries

NPO Start voegt vanaf nu wekelijks cabaretshows toe aan aanbod

24 april 2020 13:17 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© Vincent van den Hoogen/VARA
Zit je een beetje in de put vanwege het coronavirus? En ook omdat Koningsdag dit jaar niet doorgaat? NPO Start laat je lachen en komt je tegemoet met cabaret!

Aan het aanbod van de streamingdienst van de Publieke Omroep zijn namelijk sinds vrijdag de cabaretvoorstellingen van Theo Maassen, Sara Kroos en Sanne Wallis de Vries toegevoegd.

Iedere week

Zo zijn van Maassen de shows Bepaalde dingen te zien, evenals Neuk het systeem. Van Sara Kroos is onder andere Doorgefokt te zien, terwijl Wallis de Vries een duit in het zakje doet met Sop, Zin en Vier. Van Theo Maassen wordt overigens iedere week tot 16 juni een voorstelling toegevoegd.

Lachen

“Kijkers hebben aangegeven meer humor te willen in deze onzekere tijden. Ik ben dan ook enorm blij dat we daar samen met BNNVARA en deze geweldige cabaretiers gehoor aan kunnen geven. Lekker lachen is belangrijk, juist nu. En het kan ook helpen tegen eventuele verveling in de meivakantie", zegt Mezen Dannawi, manager van NPO Start.

Youp, Peter en Claudia

NPO Start zorgde er in een eerder stadium al voor dat er shows van onder anderen Youp van 't Hek, Peter Pannekoek en Claudia de Breij online beschikbaar kwamen.

Meer over