Alweer

Odim en Jørney uit Ex on the Beach uit elkaar

3 december 2021 10:50 | amusement | Door Ingelise De Vries

© MTV
Verdrietig nieuws vanuit het Ex on the Beach-front: Jørney en Odim hebben voorlopig een punt achter hun relatie gezet. Ondanks de zwangerschap van Jørney gaan de twee voor nu uit elkaar. Alweer.

De liefde tussen de twee bloeide op tijdens het zevende seizoen van Ex on the Beach, waar de twee elkaar leerden kennen. Jørney laat weten 'even afstand' te willen van de vader van haar kind.

Jørney en Odim weer uit elkaar

Er is volgens haar een hoop gebeurd, zegt ze tegen Shownieuws. "Natuurlijk krijgen we een kindje samen, dus je hebt een ideaalbeeld van huisje, boompje, beestje. Maar dat is tot nu toe niet de realiteit."

Het EotB-stel heeft sowieso een knipperlicht-relatie: in augustus en begin november kondigden de twee ook al aan uit elkaar te gaan. De reden? Odim zou het moeilijk vinden om monogaam te blijven.

Voor ze weer bij elkaar komen, zal Odim zich moeten bewijzen. "Als hij dat niet wil doen is het ook goed. Maar dan moet hij gewoon zijn eigen weg gaan. Dan gaan we gewoon alsnog het co-ouderschap aan", zegt Jørney.

Zwangerschap Jørney was pittig

De zwangerschap van Jørney was ietwat onverwacht. Naast de break-ups is het geen droomzwangerschap voor de realityster. Stoppen met roken valt haar zwaar en ook de alcohol laten staan was wennen.

Daar kwam ook nog eens heel wat misselijkheid bovenop, waardoor ze uiteindelijk in het ziekenhuis belandde. Na een week aan het infuus voelde de ster zich gelukkig alweer wat beter. Met de baby gaat het verder helemaal goed.

Meer over