Naakt

Olcay Gulsen gestrikt voor For One Night Only

9 oktober 2021 09:51 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© William Rutten

De lijst van BN’ers die meedoen aan For One Night Only wordt langer en langer. De voorlopig laatste naam die bekend is gemaakt is die van Olcay Gulsen.

In gesprek met Shownieuws vertelt Olcay waarom ze uit de kleren gaat voor het goede doel. In For One Night Only vragen de BN’ers aandacht voor de vroege opsporing van kanker.

Verplicht

“Het jaar heeft natuurlijk heel erg in het teken gestaan van kanker, voor mij. Ik voelde me wel verplicht om mee te doen”, zegt Olcay, verwijzend naar haar vriend Ruud de Wild, die darmkanker had en afgelopen week zijn rentree maakte op de radio. “Ik dacht: als we mensen kunnen bereiken, waardoor ze eerder zelfonderzoek gaan doen en daarmee kunnen voorkomen dat ze overlijden aan kanker.”

Dansen

Olcay ziet er niet echt tegenop om uit de kleren te gaan op televisie. Ze maakt zich vooral zorgen een ander aspect van For One Night Only. “Uit de kleren vind ik niet zo eng, maar dat dánsen! Ik ben echt een stijve hark: het gaat echt niet zo makkelijk en soepel.”

Uit de kleren 

Naast Olcay gaan ook Tjitske Reidinga, Ellen ten Damme en Fockeline Ouwerkerk uit de kleren voor For One Night Only. Simon Keizer, Giel Beelen, Roué Verveer en Johnny Kraaijkamp zijn ook van de partij. 

For One Night Only is op 11 november vanaf 20:30 uur te zien op Net5.

Meer over