Ze houdt Nederland fit

Olga Commandeur krijgt een lintje! En Derk Bolt ook

26 april 2021 14:33 | amusement | Door Irma Tomas

© Elvin Boer/MAX
Olga Commandeur mag zich vanaf vandaag Ridder in de Orde van Oranje-Nassau noemen. De 62-jarige Olga houdt Nederland al 21 jaar fit met Nederland in Beweging

En dat is een prestatie op zich. Er zijn vast en zeker mensen die zonder Olga ernstige obesitas hadden gehad. Olga liep tijdens de coronacrisis nog een tandje harder door bijna dagelijks, geheel belangeloos, extra bewegingsprogramma's voor thuis te presenteren. Daarnaast is ze ambassadeur voor vele organisaties waaronder de Parkinson Vereniging en KWF Kankerbestrijding.

Heb jij al op je favoriete filmquote aller tijden gestemd?

Derk Bolt

Ook Derk Bolt werd bedolven onder de lintjesregen. De grote man van Spoorloos kreeg zijn onderscheiding omdat hij via het populaire programma al sinds 1991 adoptiekinderen met hun biologisch ouders herenigt. Dat moeten er inmiddels al honderden zijn. 

Claudia de Breij

Claudia de Breij is vanaf vandaag Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw omdat ze zich inzet voor vele maatschappelijke organisaties zoals het Ronald McDonald Huis, UNICEF Nederland, het Nationaal Comité 4 en 5 mei en de Vereniging Ouders, Kinderen en Kanker. 

Meer over