Oma Tineke en model Danny betreden Utopia-terrein

Tineke en Danny zijn de nieuwe visumhouders in Utopia. Tineke is 60 jaar en wil een moederfiguur zijn in de realityshow, Danny is 31 en wil vooral ondernemen.

Tineke en Danny verkeren sinds woensdagmiddag twaalf uur in Utopia. Ze zijn nog niet definitief Utopiaan: zondag stemmen de andere kandidaten wie van de twee de nieuwe inwoner wordt. De kersverse Utopiaan mag daarna beslissen wie het terrein moet verlaten. Patrick, Ivan of Chris zijn daarvoor genomineerd door de huidige inwoners en de Utopia-paspoorthouders.

Tineke

Tineke is met haar 60 jaar oma van twee kleinkinderen en verwacht binnenkort een derde. Naast shoppen is het huishouden haar grote hobby en dat is ook haar speerpunt voor Utopia. Tineke vindt dat alle inwoners moeten meehelpen met het huishouden, wil een standaard poetsdag instellen en zet zich in voor huishoudparty's voor de vrouwen. Ze wil in Utopia een bosgolfbaan en mini-moestuintjes aanleggen om geld te verdienen. Een ander doel van Tineke is om de moederrol op zich te nemen.

Danny

De vrijgezelle Danny is 31 jaar. Naast model is hij eigenaar van een club. Ook in Utopia wil hij ondernemen: Danny wil de horeca professionaliseren door in een bar uitsmijters te gaan verkopen, met eieren van de kippen uit Utopia. Verder is Danny's wens om met medicinale kruiden uit eigen tuin een Utopia Apotheek te beginnen en om een modeshow te organiseren.

Lees ook: Deze week begon ook de Duitse versie van Utopia.

Reageren