Quizzen

Omroep MAX kondigt nieuwe reeks van Met het Mes op Tafel aan

20 september 2022 14:33 | amusement | Door Judith Regeling

© Refkele Steemers/MAX
Het is na al die jaren eigenlijk geen verrassing meer, maar we kondigen het toch aan. Over een week start er weer een gloednieuwe reeks van Met het Mes op Tafel. Omroep MAX deelt daarom alvast wat details.

Pak je agenda er maar bij: vanaf maandag 26 september is Met Het Mes Op Tafel weer elke maandag t/m donderdag om 19:50 uur te zien op NPO2.

Lees ook: Herman van der Zandt slachtoffer van bizarre diefstal 

Met Het Mes Op Tafel

De kennis- en blufquiz Met Het Mes Op Tafel is inmiddels niet meer weg te denken van de Nederlandse televisie. Al sinds 1997 is het programma - toen nog onder leiding van Joost Prinsen - meermaals per jaar te zien. Toch blijft het leuk, want ook dit jaar moeten de deelnemers weer alles uit de kast halen om zich niet alleen te bewijzen als de ideale quizkandidaat, maar ook als de ideale pokerspeler. Enkel de kandidaat die aan het einde van de aflevering het meeste geld overhoudt door te bluffen, gaat namelijk door naar de grote finale op donderdag.

Herman van der Zandt

Dit jaar kunnen de quizkandidaten weer allerlei vragen verwachten Quizmaster Herman van der Zandt test ze namelijk op hun algemene kennis en hun kennis over ambachten en kunsten, muziek en televisie. Ondertussen zullen Klaas van Dijk en Mylou Frencken zorgen voor wat muzikaal vertier.

Klinkt deze quiz nu echt als iets voor jou? Als je de online voorselectie doorstaat, kun je je via deze link aanmelden.

Meer over