Snert klaar?

Omroep Max onthult startdatum winterseizoen Denkend aan Holland

7 december 2021 13:52 | amusement | Door Judith Regeling

© Roland J. Reinders/MAX
André van Duin en Janny van der Heijden mogen zich opmaken voor een winterse editie van Denkend aan Holland. Omroep Max onthulde namelijk zojuist de startdatum van het speciale seizoen dat volledig in het teken staat van de Elfstedentocht.

Het zomerseizoen van Denkend aan Holland is pas net afgelopen op tv, maar binnenkort keren André van Duin en Janny van der Heijden al terug op de Nederlandse beeldbuizen. Op zondag 2 januari, om precies te zijn.

Denkend aan Holland

Hoe is het om de Elfstedentocht per boot af te leggen? En is het überhaupt leuk om in de winter te varen? Die vragen hopen André en Janny te beantwoorden in dit nieuwe seizoen van Denkend aan Holland, inclusief dikke jassen, mutsen, thermo-ondergoed en warme chocolademelk. Het bekende duo ontdekt Friesland vanaf het water en ze bezoeken de prachtige plekken waar het water ze brengt.

Leeuwarden

Op 2 januari starten de twee in alle vroegte, bewapend met een pannetje snert, vanuit de Zwettehaven in Leeuwarden, de officiële startplaats van de Elfstedentocht. In de eerste aflevering hopen ze al de eerste drie stempels te halen: in Sneek, IJlst en Sloten. 

Je ziet de eerste aflevering op 2 januari om 21:35 uur op NPO1.

Meer over