Omroep MAX test geurtelevisie in Heel Holland Bakt

Omroep Max maakt Heel Holland Bakt nóg interessanter voor de kijker. Door middel van speciale geurkastjes kan de kijker de baksels in de huiskamer ruiken. Is het een goede 1 aprilgrap, of gaat de omroep dit écht uitvoeren?

Omroep Max komt met geurtelevisie. Het ruikt naar een 1 aprilgrap, al laten we ons voor het gevoel maar even in de waan dat de nieuwe innovatie van Omroep Max de wereld gaat veroveren. “Tijdens het vijfde seizoen van Heel Holland Bakt testen wij het gloednieuwe HHB-GEURTV. We zijn op zoek naar enthousiaste fans die de geurkastjes thuis willen uitproberen”, schrijft de omroep op zijn website.

Test het nu

De baksel ruiken, maar niet proeven klinkt als een verschrikkelijke straf. Ben jij toch bestand tegen de aanlokkelijke geuren uit de opnametent, zonder jezelf vervolgens vol te proppen met duizend calorieën, dan ben jij de geschikte testpersoon voor HHB-GEURTV. Helaas krijg je het kastje waarschijnlijk nooit thuisgestuurd. Onder het kopje ‘Hoe werkt het’, staat namelijk heel wat lariekoek.

1 april

“In de HHB-GEURTV-kastjes zitten patronen met daarin de geuren van een aantal basisingrediënten, waaronder vanille, karamel, rood fruit en koekdeeg”, legt de omroep uit. Dit klinkt onwaarschijnlijk, maar wat er vervolgens staat vermeld slaat werkelijk alles. “In de uitzendingen van het nieuwe seizoen zitten geluidstonen waarop het HHB-GEURTV-kastje reageert.” Mocht André van Duin ineens een piepstem opzetten, dan ruikt je woonkamer plots naar koffiecake met walnoten. Leuk idee, maar wij geloven er niet in. Desalniettemin een leuke grap van Omroep Max.

Meer over:

Reageren