Ongeloof rond Wie is de Mol?-exit Ron Boszhard

7 Januari 2018 13:39 | amusement | Door Televizier

© Screenshot NPO 1

Ron Boszhard leek in de eerste aflevering van Wie is de Mol? glashard weggebonjourd te worden, maar dat wil er bij veel kijkers van het programma absoluut niet in.

Het is verre van ongewoon dat kandidaten al in de eerste aflevering van Wie is de Mol? sneuvelen. Zo konden in voorgaande seizoenen onder meer Vincent Vianen en Pieter Derks rechtsomkeert maken. Maar in het geval van Ron Boszhard lijkt het anders te zitten. Althans, dat hopen veel kijkers.

"Behalve de Mol"

In de laatste minuten van de spannende seizoensopener zag Ron op een Russische hotelkamer als eerste een rood scherm. Zijn medekandidaat Loes Haverkort leek meer in shock van de uitslag dan de Zappsport-presentator die zijn verlies sportief opnam, ook al gaf hij toe er behoorlijk ziek van te zijn. Maar een beetje molloot weet dat niets is wat het lijkt. Hoe kun je immers de test maken als je niet eens alle andere kandidaten hebt gezien? En waarom sprak presentator Art Rooijakkers in zijn voice-over niet de standaardzin "behalve de Mol, die hoeft nooit naar huis?" 

En volgens sommige geografisch goed onderlegde Georgiëkenners kan Ron helemaal nog niet afvallen...

Is het echt bye-bye voor Boszhard of gaat Ron nog verder? We gaan het zien. 

Meer over