Ontdek nu zelf het Expeditie Robinson-eiland met de speciale app

Alle Expeditie Robinson-fans opgelet: je kan nu zelf het Maleisische Robinson-eiland gaat ontdekken via een speciale Facebook-app.

Expeditie Robinson-fans hebben eigenlijk allemaal dezelfde wens om eens een kijkje te nemen op het eiland. Deze droom maakt RTL nu waar, met de komst van de speciale Facebook-app waarmee de fans een uniek kijkje achter de schermen wordt geboden.

Ontdek Expeditie Robinson

Met de app kan de kijker namelijk diverse 360 graden video's van het eiland bekijken, hierdoor lijkt het net alsof je zelf bent gestrand in Maleisië.

Daarnaast zijn er zes 'hotspots' waar exclusief beeldmateriaal te zien is. Hiermee kun je erachter komen hoe de Robinson-munten worden gemaakt en welke capriolen de cameraploeg moet uithalen voor een perfect shot.

Kennisproef

Daar blijft het niet bij, want je kunt nu ook zelf plaatsnemen op de biechtstoel. Verder wordt vanaf 7 november de app uitgebreid met een kennisproef.

Die-hard fans kunnen hier vragen beantwoorden over de voorgaande aflevering om zo te voorspellen wie de uiteindelijke winnaar is van Expeditie Robinson 2013. Uiteraard zijn er vette prijzen te winnen, zoals een reis voor twee personen naar Fiji. Of je dan ergens op een eiland wordt gedropt of lekker in een luxe hotel mag verblijven laat RTL nog in het midden.

Robert en Paulien

Vanavond is er weer een nieuwe aflevering van Expeditie Robinson te zien op RTL5 (20.30 uur). Hierin zullen Robert Kranenborg en Paulien Huizinga zich bekend maken aan de anderen.

De app is vanaf vandaag, 26 september, online. Klik hier voor de Facebook game.

Reageren