Spannend

Ontknoping Wie Is de Mol? 2022 in de bioscoop te zien

18 februari 2022 13:29 | amusement | Door Judith Regeling

© AVROTROS
De finale van Wie is de Mol? 2022 is ook dit jaar op het grote scherm te zien. Diverse bioscopen als Vue Cinema's en Pathé zenden de ontknoping live uit.

Houd je agenda dus maar vrij. Op 5 maart is het al zover. Dan weten wie al die tijd het spel heeft gesaboteerd: Thomas van Luyn, Everon Jackson Hooi, Kim-Lian van der Meij of Fresia Cousiño Arias.

Lees ook: De beste hints en aanwijzingen uit Wie is de Mol? 2022 

Wie is de Mol? 2022

De kaartverkoop bij Vue Cinema's is vanmorgen van start gegaan. Duidelijk is dat je door het hele land terecht kan. De ontknoping van Wie is de Mol? is namelijk in de Vue-filialen in Vlaardingen, Hilversum, Purmerend, Amersfoort, Alkmaar, Heerhugowaard, Hoorn, Den Bosch, Nijmegen Walstraat, Apeldoorn, Eindhoven, Deventer, Doetinchem, Hoogeveen, Kerkrade en Hoogezand te zien. Kaartjes kosten 7,50 per stuk.

 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Vue NL (@vuecinemasnl)


Finale in Amsterdam

Voor 400 molloten zal dit echter niet nodig zijn. Voor het eerst in twee jaar is er namelijk weer publiek aanwezig bij de finale van Wie is de Mol?. Leden van omroep AVROTROS konden zich enkele weken geleden al aanmelden voor tickets. De finale is alleen toegankelijk voor deze genodigden, er is dus geen live-evenement in het Vondelpark.

De finale van Wie is de Mol? is 5 maart om 20:30 uur te zien op NPO1.

Meer over