Ook Billy terug in Utopia

15 juli 2016 09:51 | amusement | Door Televizier

© Screenshot YouTube

Utopia kan zich opmaken voor hysterische taferelen. Na Ruud keert ook Billy terug in de realityserie. De blonde kunstenares wil weer een relatie met Ruud.

Het liefdesverhaal tussen Ruud en Billy is van een klassieke schoonheid. Het koppel werd verliefd, maakte waanzinnig veel ruzie en bedreef vaak de liefde. En dat allemaal voor het oog van de vele camera's in Utopia.

Sprookje

Ruud vroeg Billy ten huwelijk en het sprookje leek nooit meer te zullen eindigen. Tot Ruud werd weggestemd door zijn mede-Utopianen, Billy hem vrijwillig volgde en ze het leven buiten de Utopia-muren moesten voortzetten. De zo gewilde realityshow kwam er niet en zonder aandacht verwelkte de liefde.

Sint-Maarten

Eerder dit jaar kwam het verwoestende nieuws dat de relatie tussen Ruud en Billy gesneuveld was en dat Billy er met een ander vandoor was naar Sint Maarten. Het sprookje was voorbij. Maar daar neemt Billy geen genoegen mee. Ze wil Ruud terug en op welke manier kan dat beter dan voor de camera?

Terugkeer

Billy keerde donderdagmiddag terug in Utopia om Ruud te verrassen. „Ik hoop heel erg dat Ruud blij is om mij te zien en dat wij ons sprookje kunnen voortzetten. Ik kan me voorstellen dat hij het ook wel heel heftig vindt. We hebben elkaar lang niet gezien, er is heel veel gebeurd en dat moeten we oplossen waar camera's bij zijn. Ik vind het heel erg spannend, maar het moet gebeuren en ik hoop dat ik die kans krijg."

Billy is niet van plan in Utopia te blijven, ze wil alleen maar vergiffenis vragen. 

Meer over