Ook Diederik Jekel in Wie is de Mol 2017?

Art Rooijakkers zit op dit moment zo goed als zeker in het buitenland voor de opnames van Wie is de Mol? 2017. Is Diederik Jekel een van de BN'ers die mee is op reis?

Wetenschapsjournalist en tv-presentator Diederik Jekel, bekend van onder meer De Kennis van Nu, is normaal gesproken erg actief op Twitter. Zijn laatste tweet dateert echter van 13 mei. Is Diederik daarna met stille trom naar het buitenland vertrokken? Een andere aanwijzing is dat hij Wie is de Mol? en presentator Art Rooijakkers op Twitter volgt.

Wie is de Mol?

De opnames van Wie is de Mol? seizoen 17 zijn gegarandeerd aan de gang. De draaiperiode is ieder jaar in mei of juni. Presentator Art Rooijakkers maakte eerder bekend dat hij op 14 juni in Den Haag is voor een concert van Bruce Springsteen. Daardoor bestond bij de 'molloten' al lange tijd het vermoeden dat de drie weken durende opnames in mei zouden beginnen.

Art Rooijakkers

Inmiddels is Art al drie weken amper actief op Twitter. Op 8 mei plaatste hij z'n laatste eigen tweet. Sindsdien heeft hij alleen twee berichten over het Springsteen-concert geretweet. Verder is kandidatencoach Karin de Groot, die normaal gesproken dagelijks een radioprogramma presenteert op Radio 5, al sinds 16 mei van de radio verdwenen. Genoeg redenen dus om aan te nemen dat het Wie is de Mol?-team nu in het buitenland zit voor de opnames.

Stijn van Vliet

Naast Diederik Jekel lijkt ook Stijn van Vliet uit Streetlab een potentiële Wie is de Mol?-deelnemer te zijn. Terwijl zijn Streetlab-maatjes Jasper, Daan en Tim meerdere keren in de media opdoken als boyband Side 2 Side, was Stijn steeds afwezig.


Reageren